Innovointi- ja kehitysfoorumi

Kotimaisia, toimivia ja tehokkaita ratkaisuja

Katso uusi sivustomme www.havaitse.fi - Ennakoiva työturvallisuus - Turvallisuusjohtaminen - Jatkuva kehittyminen

Tiesitkö, että työturvallisuuspalvelumme on sinulle käytännössä ilmainen, tai oikeastaan jopa tuottoisa investointi?

Uudella www.havaitse.fi sivustolla kerromme, miten ihmeessä tuo on mahdollista. Kerromme, miksi sinun kannattaa käyttää palveluamme tapaturmien vähentämisessä, turvallisuusjohtamisen tehostamisessa ja tuottavuuden parantamisessa. Esittelemme myös tarkemmin tuotteemme mobiiliapsia ja palveluosioista kaikkein keskeisimmät. Galleriasta löydät näyttökuvia ja jatkossa myös videoita. Voit myös lukea blogistamme artikkeleitä työturvallisuuteen ja meihin liittyen.

Klikkaa tutustumaan https://www.havaitse.fi ja liity postituslistallemme. Turvallisesti töissä - terveenä kotiin!

 


Innovointi- ja kehitysfoorumi

Jatkuva parantaminen on toimintaa, jolla pyritään kehittämään kokonaisvaltaisesti organisaation toimintaa askel askeleelta, kohta kohdalta. Yksi keskeinen osa jatkuvan parantamisen ideologiaa on koko organisaation valjastaminen tuotantoa, laatua, työturvallisuutta jne. tuottavaksi kokonaisuudeksi. Tähän tarvitaan oikeita ja helppokäyttöisiä välineitä!
 
ATLANTIS.evolution sisältää innovointi- ja kehitysfoorumi toiminnallisuuden, joka tarjoaa helpon ja monipuolisen tavan kaivaa esille organisaatiossa oleva piilotieto ja tuottaa lisäarvoa toiminnalle. Järjestelmän avulla voidaan myös kaivaa esille toiminnan ongelma- ja epäkohdat on sitten kyse "läheltä piti tilanteesta" tai esim. tuotannon laatuun liittyvistä tekijöistä.
 

Prosessi

 1. Aloitteen lisäys
  Kaikille työntekijoille mahdollistettu ja helppokäyttöinen tapa lisätä kehityskohde joko kännykkäsovelluksella tai selaimella

 2. Tieto lisäyksestä vastuunhenkilöille
  Toimenpiteiden aikataulutus, vastuutus ja ohjeistus

 3. Toimenpiteiden teko
  Vastuuhenkilö kuittaa tehdyksi

 4. Palkitseminen/tehokkuuden tarkistus
  Vastuuhenkilö / aloiteryhmä päättää palkitsemisesta ja antaa kommentit asiasta


Viestit

Järjestelmä lähettää automaattisesti tietoa aloitteen lisääjälle kohteen edistymisestä ja eri vaiheista. Viestejä/muistutuksia lähetetään myös vastuuhenkilöille avoimista työtehtävistä.

Viestintäautomatiikka huolehtii siitä, että asiat eivät jää roikkumaan ja toisaalta antaa positiivisen käyttökokemuksen aloitteen lisääjälle "oma aloitteeni on tärkeä ja etenee käsittelyssä".

 
 
 
 
 
 
 

Asiakkaitamme