Katso uusi sivustomme www.havaitse.fi - Ennakoiva työturvallisuus - Turvallisuusjohtaminen - Jatkuva kehittyminen

Tiesitkö, että työturvallisuuspalvelumme on sinulle käytännössä ilmainen, tai oikeastaan jopa tuottoisa investointi?

Uudella www.havaitse.fi sivustolla kerromme, miten ihmeessä tuo on mahdollista. Kerromme, miksi sinun kannattaa käyttää palveluamme tapaturmien vähentämisessä, turvallisuusjohtamisen tehostamisessa ja tuottavuuden parantamisessa. Esittelemme myös tarkemmin tuotteemme mobiiliapsia ja palveluosioista kaikkein keskeisimmät. Galleriasta löydät näyttökuvia ja jatkossa myös videoita. Voit myös lukea blogistamme artikkeleitä työturvallisuuteen ja meihin liittyen.

Klikkaa tutustumaan https://www.havaitse.fi ja liity postituslistallemme. Turvallisesti töissä - terveenä kotiin!

 


ATLANTIS.evolution (HSEQ) - mobiili ratkaisu ennakoivaan työturvallisuuteen

 
ATLANTIS.evolution on monipuolinen kehittyvä ratkaisu ennakoivan työturvallisuuden ja työnkehittämisen tarpeisiin sekä sähköisen vuoropäiväkirjan hyödyntämiseen.
 
ATLANTIS.evolutionin työturvallisuus osuus on kehitetty mahdollistamaan, tehostamaan ja helpottamaan työnantajan lakisääteisiä velvotteita. Ennakoiva työturvallisuus pyrkii estämään työtapaturmat jo ennen niiden syntymistä.

Palvelu tarjoaa toiminnot ja työkalut:

Kaikki palvelut toimivat täysin mobiililaitteilla (Anroid ja IOS) sekä normaaleilla www-selaimilla pilvipalvelussa.

Palveluiden avulla työnantajien on mahdollista systemaattisesti ja tehokkaasti selvittää jokaisen yksittäisen työpisteen turvallisuus ja työolosuhteet. Mikäli riskejä tai puutteita havaitaan, niihin pystytään vaikuttamaan toivottavasti jo ennen tapaturman sattumista.
 
 
Työturvallisuuspalvelukokonaisuuteen sisältyy myös yrityksen toiminnan kehittämiseen suunnattuja palveluita kuten kehitys-/innovaatiofoorumi, jota asiakkaamme tehokkaasti hyödyntävät Jatkuvan parantamisen palveluna ja Hiljaisen tiedon systemaattisena keräys- ja käsittelypalveluna.
 

Palveluista voidaan koostaa juuri asiakkaan tarpeita vastaava kokonaisuus.

Työturvallisuus- ja työnkehittämispalveluidemme asiakkaita ovat mm. Metsä Group konserni, Koskisen konserni ja Komas Oy.

Ota yhteyttä, niin sovitaan esittelyaika ja mietitään yhdessä, mitkä palikat kokonaisuudesta ovat teille hyödyllisiä! Saat aina maksuttoman koekäyttöjakson, pituus tapauskohtaisesti esimerkiksi 1-2kk. Palvelun käyttöönotto voidaan suorittaa porrastetusti ja vaiheittain.

 

 


Asiakkaitamme