Tarjoamme monipuolisia IT-ratkaisuja työturvallisuuteen, turvallisuusjohtamiseen, digitaaliseen aineistonhallintaan, yrityksen tuottavuuden kehittämiseen ja sähköiseen viestintään. Ratkaisumme ovat helppokäyttöisiä, tehokkaita, responsiivisia ja toimivat normaaleilla selaimilla.

Mobiilisovelluksemme toimii Android ja IOS ekosysteemeissä. Sovelluksen voi ladata sovelluskaupoista. Toimitamme palvelut asiakasystävällisesti pilvipalveluna (SaaS).
Uudessa sivustossamme osoitteessa www.havaitse.fi voit tutustua meidän käytännössä ilmaiseen ennakoivan työturvallisuuden ja toimivan turvallisuusjohtamisen palveluumme.

Kerromme siellä miten voit tehokkaasti vähentää työtapaturmia, todistetusti lisätä tuottavuutta ja varmuudelle täyttää lakisääteiset velvoitteet ennakoivassa työturvallisuudessa. Kaikki tämä käytännössä ilmaiseksi ja riskittä. Käypä kurkistamassa, mistä on kyse. Turvallisesti töissä, terveenä kotiin!

Tutustu sivustoon

Työturvallisuusblogistamme www.havaitse.fi/blog löydät monenlaisia kirjoituksia liittyen työturvallisuuteen ja yrityksen kehittämiseen yleisesti.

Tervetuloa seuraamaan blogia

TYÖTURVALLISUUS (HSEQ)

ATLANTIS.evolution: Ennakoiva työturvallisuus, turvallisuusjohtaminen, riskien arviointi, turvallisuushavainnot, työnkehittäminen, innovointi, työn jatkuva parantaminen, hiljaisen tiedon hallinta, käyttöturvatiedotteiden hallinta ja vuoropäiväkirja.

Lue lisää ja ota yhteyttä

AINEISTONHALLINTA (DAM)

ATLANTIS.digistore: Kotimainen digitaalinen aineistonhallinta, mediapankki, kuvapankki, näköislehdet pdf tiedostoista, brändinhallinta ja dokumenttienhallinta.

Lue lisää ja ota yhteyttä

VERKKOVIESTINTÄ (CMS)

ATLANTIS.platform: Sähköisen viestinnän julkaisujärjestelmä (CMS) Internet, Intranet ja Extranet, verkkolehdet, kontaktienhallinta ja erikoissovellukset.

Lue lisää ja ota yhteyttä